top of page
SPRINGTIME COLLECTION
"PREMIUL 1" la etapa "Creație" și "PREMIUL 2" la etapa "Prototip" a Concursului Național de Design de Mobilier 2017, organizat de APMR. Piese de mobilier ușoare și relativ simple, care armonizează una cu cealaltă, dar au și o existență autonomă, ele exprimând mesajul optimist, proaspăt și voios al primăverii, care aduce în fiecare an bucuria reînvierii naturii și speranța zilelor însorite. Piese de mobilier dedicate tinerilor și prin dimensiunile lor se pot așeza și în încăperi mai mici.
Atelierul Antiqva Sustainable Furniture, care prin măiestria și priceperea lor, au reusit sa realizeze aceste prototipuri, executate dintr-un lemn vechi, de 150 de ani, provenit dintr-un hambar din localitatea Harman, Brașov, prin metode tâmplărești și finisate cu uleiuri ecologice, alături de alte materiale noi. Colectia a fost expusa pentru etapa a doua a concursului, la Romexpo, Bucuresti, in cadrul targului international de mobilier BIFE-SIM 2017.
Prototipul băncuței a fost executat cu sprijinul Kronospan. Produsul este din placi aglomerate din lemn (PAL) și accesorii din aluminiu. Intreaga colectia a fost expusa in "Galeria artelor" din cadrul expozitie de design, la Festivalul International Etnovember, 2017.
bottom of page