top of page
PIZZERIE
Proiect : Amenajare spatiu pentru o mica pizzerie, 60 mp.
An : 2024
Stadiu : Finalizat, 2024
Durata: Ianuarie 2024
Locatie: Prejmer, Brasov
Design : Robert Niculescu
Un mic spatiu, exemplu perfect de cum poti crea un spatiu atractiv si confortabil, chiar si cu un buget limitat.
Clientul avea la locatia lui, o zona, pe care a dorit sa o transforme intr-o mica pizzerie, care va fi deschisa doar in anumite zile ale lunii. Bugetul nu a fost unul mare, cea mai mare parte ducandu-se pe aparatura destinata realizarii pizzei. 
Pentru zona de luat masa, tavanul l-am vopsit în alb, pentru a crea o senzație de spațiu și luminozitate. Mobilierul este mixt, cu mese și scaune Ikea, completate cu bancutele deja existente. S-au schimbat si lampile, pentru a monta unele care directioneaza lumina deasupra meselor. Pentru decor am optat pentru niste potcoave, vopsite in culori vii si stickere cu cai, colorate, puse pe grinda de metal si iluminate cu banda led.
Pentru zona de bar, am creat un perete de rigips, cu caramida aparenta vopsita manual in gri antracit, o usa de lemn rotativa, pe care se afla si un blat pentru casa de marcat. Pe zid este si sticla ca, clientul sa poata vedea produsele prezentate, mai usor. 
Cele mai originale elemente de decor sunt lampile decorative din palarii de cowboy, de deasupra zonei de bar. Acestea sunt realizate din palarii , de cowboy, vopsite, la care am adaugat cablu de alimentare si becuri, care creează un efect luminos original.
Zona de bucatarie, placata cu faianta, si completata cu mobilier si aparatura speciala pentru pizzerie. 

Mai jos puteti vedea planul, conceptul cu randarile locatiei, si cate poze cum arata spatiul inainte si din timpul santierului.
RANDARI
POZE INAINTE SI DIN TIMPUL SANTIERULUI
bottom of page