top of page
PIZZERIE
Proiect : Amenajare spatiu pentru o mica pizzerie, 60 mp.
An : 2024
Stadiu : Finalizat, 2024
Durata: Ianuarie - Februarie 2024
Locatie: Prejmer, Brasov
Design : Robert Niculescu
Un mic spatiu pe care clientul il detine la locatia lui (ferma de cai) si pe care a dorit sa il transforme intr-o mica pizzerie, care va fi deschisa doar in anumite zile ale lunii. Cea mai mare parte a bugetului a fost alocata pe aparatura specializata prepararii mancarii, iar restul a fost alocat pentru a transforma spatiul intr-o zona atractiva si confortabila.
Tavanul a fost vopsit in alb, pentru senzatia de spatiu si luminozitate iar podeaua am pastrat-o exact cum era. Mobilierul este mixt, cu mese si scaune de la Ikea completate de bancutele deja existente. Pentru decor s-au folosit potcoave vopsite in culorii vii si stickere cu cai, colorate.
Pentru zona de bar, s-a creat un perete din rigips cu caramida aparenta facuta manual si vopsita antracit. Piesele de rezistenta sunt lampile de la bar, create din palariide cowboy, vopsite, la care s-au adaugat cablu de alimentare si becuri.


Mai jos puteti vedea planul, conceptul cu randarile locatiei, si cateva poze cum arata spatiul inainte si din timpul santierului.
RANDARI
POZE INAINTE SI DIN TIMPUL SANTIERULUI